GOOGLE & SOCIAL ADS

Vi älskar datadriven marknadsföring

En stark närvaro på Google och i relevanta Sociala Medier har blivit en självklar del i den digitala närvaron för medvetna verksamheter.

Vi vet att det kan vara både tidskrävande och frustrerande att som företagare sätta sig in i de olika plattformar, algoritmer och metoder som krävs för att driva intäkt och skapa långsiktigt hållbar ROI med hjälp av dessa tjänster.

Vi förstår helt enkelt värdet i den tid som våra uppdragsgivare har och förväntar oss att våra uppdragsgivare förstår värdet av att spetskompetens inom datadriven PPC-marknadsföring är affärskritiskt för verksamheter och dess digitala närvaro. 

Det är med detta som utgångspunkt som vi på Adwise har förädlat och utvecklat våra tjänster inom Google & Sociala Medier-annonsering. Våra samlade kompetenser på byrån inom respektive område av expertis sparar tid och ger avkastning på den investering som våra uppdragsgivare gett oss förtroendet att förvalta.

Vi tror på långsiktighet och partnerskap istället för ”genvägar” med hundratals uppdragsgivare att jonglera samtidigt. Detta är något som genomsyrar hela vår verksamhet, inte bara när det rör Google och Social Ads. Vi jobbar därför med löpande kontakt och datadrivna analyser samt löpande utvärderingar för att kunna leverera högsta möjliga ROI i kombination med transparens där du som uppdragsgivare alltid har kontakt med din personliga digitala konsult.

GOOGLE ADS (ADWORDS)

Google Ads (Adwords) är i dagsläget världens mest använda marknadsföringsplattform och kan i och med sin kraft ta företag till nya höjder. Att göra detta är dock inte någon enkel uppgift om man inte själv besitter rätt kompetens. Vi på Adwise är specialister när det kommer till hela spektrat av Google ads, från korrekt uppsättning till långsiktig utveckling av befintliga kampanjer. Att använda data för att ta rätt beslut ser vi som en förutsättning för att kunna leverera hög kvalitet.

 

 

 

SOCIAL ADS (Facebook, Instagram & LinkedIn)

Sociala Medier växer enormt mycket och många av dagens moderna företag bygger hela sin affärsmodell helt kring detta. Trots tillväxten upplever fortfarande många företagare att det kan vara både tidskrävande och svårt att komma igång med Social Ads. Vi vill därför vara en partner som långsiktigt hjälper er med att komma igång med annonsering i sociala kanaler samt att även analysera, utveckla och utvärdera arbetet för att hitta fler vägar framåt.

Meny