WORDPRESS & WOOCOMMERCE HOSTING, SUPPORT & FÖRVALTNING

SKRÄDDARSYDD HOSTING AV WORDPRESS

WordPress Hosting för blixtsnabba webbplatser i WordPress.
Ibland får vi frågan: “Varför ska vi välja er hosting?” och svaret på den frågan är mycket enkel. Vår hosting är speciellt anpassad för WordPress-plattformen. Det är nämligen så enkelt att WordPress kräver en hel del krut för att fungera riktigt bra, och då räcker inte alltid traditionell hosting där tusentals webbsidor delar på servrar och där säkerheten nästan är obefintlig.

Traditionell hosting eller blixtsnabb och skalbar hosting?
För några år sedan var det väldigt vanligt att man sökte sig till första bästa webbhotell som erbjöd “säker och snabb drift” för någon hundralapp i månaden. Dessa tjänster finns fortfarande, men tyvärr lämpar sig inte dessa lösningar för den medvetne entreprenören med vettiga krav på sin hemsidas drift. Titt som tätt så utsätts traditionell hosting för olika sorters överbelastningsattacker (även kallat ddos-attacker) och vips så är webben nere i flera timmar, mailen slutar fungera och i värsta fall så tappar man även viktiga placeringar på Google. Idag är det därför allt vanligare att man insett värdet i en stabil grund när det kommer till sin digitala identitet och sitt hem på nätet, nämligen företagets webbplats.

Vi har stenkoll på din webbnärvaro!
Vår hosting är blixtsnabb, skalbar och lämpar sig specifikt till WordPress-plattformen. Utöver detta så har vi investerat stenhårt i säkerhet i form av olika tjänster som vi kopplat på för att både vi och våra uppdragsgivare ska kunna sova gott om nätterna. Med vår hosting vilar er webb i trygga händer. Vi har stenkoll på samtliga utav våra uppdragsgivares webbplatser och vi finns tillgängliga så fort eventuella frågor dyker upp. Vi är dessutom mycket mer personliga än företag som driftar tiotusentals webbplatser och där ni bara är en promille av alla kunder.

Vad gör du om olyckan inträffar?

Backup-lösning av sällan skådat slag.

Har du någonsin funderat över vad som sker om din webbplats hostas på en server som kraschar? Allt du skapat och/eller betalat för försvinner och du är tillbaka på ruta ett. Vi har över 15 års erfarenhet av webb och vi kan intyga att ingenting är värre än att förlora allt på mindre än en minut. Vi har därför investerat i oerhört fiffiga backup-lösningar som gör att både vi och våra uppdragsgivare kan sova gott om nätterna.

Backups varje månad, vecka eller timma? Bättre än så!

Vi och våra uppdragsgivare nöjer sig inte med en backup som tas varje månad, vecka eller natt. Vi vill att inget arbete, inget klick – ingenting ska gå förlorat om en olycka skulle inträffa. Vår backup-lösning tar därför en backup vid varje anrop som görs till servern. Detta innebär i korthet att allt som händer på servern triggar en backup. Sparar du en bild, ändrar en text eller vad som helst – då tas en backup. Ingen information går förlorad och du kan känna dig 100% trygg. Bättre än så kan det inte bli – och ingen traditionell hosting kan erbjuda samma sorts trygghet.

Bekymmersfri Hosting, Förvaltning & Fri Support.
Vi har investerat skamlöst mycket i att kunna erbjuda ett driftavtal som är “top notch” och branschledande ändamålsenlig. Vi håller allting online, säkert, uppdaterat och fungerande. Undrar du något? Fri support ingår!

Meny