Strukturerade lanseringar där vi sköter allt åt dig!

 1. Strukturerade och noggranna lanseringar.
  Att lansera en ny webbproduktion kan för många vara något av det mest nerviga man kan göra på webben. Det är skarpt läge, och om allt går som planerat så sker lanseringen smidigt och helt problemfritt.

  Våra lanseringar brukar ske i början på veckorna; i regel Måndagar eller Tisdagar, för att undvika skarpa lanseringar som sker över helger.

 2. Migrering av domäner.
  Vi brukar nästan alltid inleda med att initiera en migrering av er befintliga domän, alternativt så köper vi en domän åt er, där vi lanserar er nya webbplats.

  Att migrera en domän från en annan domänleverantör brukar oftast ta runt 1-2 arbetsdagar. Om det gäller .ORG-adresser så brukar denna process vara avsevärt längre; runt 1-3 veckor. Gäller det mer vanliga domänändelser som .SE .COM eller .NU så går denna process mycket fortare.

 3. Oändligt antal E-postadresser.
  När vi har full kontroll över respektive domän, så kan vi inleda med att skapa de e-postadresser som är relevanta för er. Vi erbjuder ett oändligt antal e-postadresser per domän.

  När e-postadresserna är skapade så pekar vi om domänen så att dessa pekar mot vår kraftfulla och moderna molnmiljö.

 4. Modern, kraftfull och framförallt säker; Molnhosting. 
  Vi har investerat kraftigt i stabila, säkra och moderna molnservrar som även är skalbara och kan anpassas helt och hållet efter våra uppdragsgivares behov. Vi arbetar uteslutande med de mest kraftfullaste och moderna tjänsterna som webben har att erbjuda idag.
 5. Stabila och säkra backups.
  Stabila och säkra backups inkluderas i samtliga av våra webbproduktioner. Större backups tas varje natt, och mindre backups tas vid varje enskilt anrop som görs mot servern, vilket innebär att vi sällan går miste om någon viktig information eller ändring som gjorts om en olycka skulle inträffa.
 6. Safety first!
  Våra servrar vilar bakom ett säkert SSL-certifikat som är en säkerhetstjänst som är vanligt i samband med banktransaktioner med mera. Utöver SSL-certifikat så har vi som god sedvana att alltid ha extremt säkra lösenord för samtliga av våra webbproduktioner; såsom WordPress-lösenord eller sFTP, Databaser med mera. Säkerhet är något vi värdesätter extremt högt och en förutsättning för att både våra uppdragsgivare och vi ska känna oss trygga och kunna sova gott om nätterna.
 7. Hur lång tid  tar en lansering?
  Vi brukar säga att vi initierar en lansering – och att denna kan ta upp till 48 timmar innan lanseringen är så pass skarp att man med gott samvete kan börja arbeta online med webbplatsen eller börja marknadsföra den.

  Det är därför av yttersta vikt att man som uppdragsgivare inser att en lansering på Måndagen inte automatiskt innebär att det är läge för en annons i tidningen samma dag. Det är viktigt och låta en lansering av en webbproduktion ta den tid som krävs och att man är noga med att gå igenom hela produktionen innan man börjar marknadsföra projektet.

Meny